‘t Anker… Uniek Vlaams project voor personen met jongdementie in het nieuws

Home 9 Jongdementie 9 ‘t Anker… Uniek Vlaams project voor personen met jongdementie in het nieuws

Het Anker, kleinschalig woonproject voor personen met dementie in Tongeren, waarvan één woning bestemd is voor personen met jongdementie (leeftijd tussen 55-65) mag zich opnieuw verheugen in ruime media-aandacht.

image

Hieronder kan u een hyperlink vinden naar de rapportage die verscheen op het VRT nieuws. Wij willen bij deze gelegenheid alle teamleden van het Anker uitdrukkelijk bedanken voor hun warme zorg  en volgehouden betrokkenheid.

Vrt nieuwsredactie 18 maart 2015

Gerelateerde berichten:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This