Mantelzorghuis Jongdementie

Home 9 Beleidsnieuws 9 Mantelzorghuis Jongdementie

jongdementie

Onze vzw, die in 2012 pioneer was bij het eerste opvangproject in Vlaanderen voor personen met jongdementie (het Anker Tongeren) neemt vanaf heden, samen met de Alzheimer liga, de organisatie waar van een tweemaandelijkse familiegroep Jongdementie (regio Hasselt). De agenda kan u terugvinden bij evenementen.

image

Met dit engagement wordt de toekomst van het Mantelzorghuis Jongdementie, voorheen een organisatie van onze vzw met het LITP,  verder gezet. Wij danken in het bijzonder P. Ruppol en Lydia Smeets voor de jarenlange samenwerking. Talloze mantelzorgers hebben een luisterend oor gevonden en hebben zich zo ondersteund geweten.

 

 

Gerelateerde berichten:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *