Thuisbegeleiding voor personen met jongdementie (regio Hasselt)

Home 9 Beleidsnieuws 9 Thuisbegeleiding voor personen met jongdementie (regio Hasselt)

puzzelstuk-familiegroep.jpgHet kleinschalig woonproject ‘t Anker (woning voor zeven personen met jongdementie) in Tongeren, de tweemaandelijkse mantelzorgontmoeting in ‘t Mantelzorghuis Jongdementie Hasselt (familiegroep Jongdementie in samenwerking met Alzheimer liga) zijn concrete initiatieven van onze organisatie voor deze bijzonder kwetsbare doelgroep. Wij voegen nu een derde luik toe: een thuisbegeleidingsaanbod in de regio HasseltOnze zorgcoach bezoekt u thuis met een gericht aanbod waarbij psycho- sociale ondersteuning centraal staat, zowel voor de persoon met dementie als voor degenen die zorg draagt. De zorgcoach, Lindsay Vanhaeren (bachelor verpleegkundige) zal ook de nodige informatie toereiken inzake het ziektebeeld en hoe u kan omgaan met de voornaamste symptomen.  Kortom, er is sprake van een individueel (gratis) begeleidingstraject (regio Hasselt, Zonhoven, Diepenbeek). In bijgevoegde infofolder kan u bijkomende informatie vinden: folder-thuisbegeleiding-jongdementie

Gerelateerde berichten:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This