Zorgpartner “Assistentiewoningen Coosterveld” in Alken

Home 9 Beleidsnieuws 9 Zorgpartner “Assistentiewoningen Coosterveld” in Alken

coosterveld

Afgelopen vrijdag werd, onder ruime belangstelling,  het project “Coosterveld-groepering van assistentiewoningen” gelanceerd.  In het centrum van de deelgemeente Terkoest worden door Real Estate Steps een 20-tal assistentiewoningen gerealiseerd.  Steps tekent voor de infrastructuur, onze vzw staat in voor de service en dienstverlening via een zorgabonnement. Op onze website: www.begralim.be  schetsen wij de contouren van de taken die de zorgpartner opneemt, wat er verstaan wordt onder een ‘mandaat van terbeschikkingstelling’, wat de mogelijkheden maar ook de grenzen zijn van erkende assistentiewoningen. Dit is het derde project (naast Riemst, Stevoort) waarbij onze vzw optreedt als zorgpartner. Wij leggen ons dus toe op onze kerntaak: zorg- en dienstverlening en laten bouwinfrastructuur over aan derden. De detailplannen kan u raadplegen op de website: www.coosterveld.be.

 

 

Gerelateerde berichten:

1 Reactie

  1. Mimy Vanderspikken

    Misschien toch niet vergeten om te investeren in de “mensen” die in de zorginstellingen werken van jullie groep! Kan wel een paar vb geven van wat er allemaal misgaat door gebrek aan kennis en mogelijkheden van het verzorgend team in het rusthuis waar mijn ma is (St Elisabeth – Hasselt) “Goede naam “ kan snel veranderen.

    MV

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This