Jaarprogramma Familiegroep Jongdementie – Zuid Limburg

Home 9 In het nieuws 9 Jaarprogramma Familiegroep Jongdementie – Zuid Limburg

In ‘t Anker te Tongeren verblijven sinds geruime tijd 7 personen met jongdementie. In deze kleinschalige woonvorm kan ingespeeld worden op de behoefte van geborgenheid en overzichtelijkheid. Het leven van elke dag staat centraal.

In onze werking willen wij echter ook oog hebben voor familieleden. Vandaar organiseren wij tweemaandelijks een familiegroep voor betrokkenen uit de regio Zuid Limburg. In deze laagdrempelige samenkomsten van mantelzorgers brengen wij steeds een thema aan, maar de focus ligt op uitwisseling van ervaringen zodat men zich gesteund weet door mekaars verhaal. De samenkomsten gaan door in een neutrale locatie ‘t Oud Klooster, Corverstraat 9 te Tongeren. Graag stellen wij in deze folder het jaarprogramma voor 2022 voor. FG-Dementie-Flyer-1-1

Gerelateerde berichten:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.