Seniorenresidentie Eyckendaelhof – Riemst

Aangenaam wonen in een Heerlijk Veelzijdige stad!

Het betreft hier een autonoom project waar wij via een zorgabonnement de 24 uur permanentiedienstverlening waarmaken. De bewoners kunnen voor dienstverlening (maaltijden, vrijetijd,…) ook terecht in het nabijgelegen woonzorgcentrum Eyckendael. Voor deze campus houden wij geen inschrijvingslijst bij. 

Seniorenresidentie Eyckendaelhof – Riemst

Aangenaam wonen in een Heerlijk Veelzijdige stad!

Het betreft hier een autonoom project waar wij via een zorgabonnement de 24 uur permanentiedienstverlening waarmaken. De bewoners kunnen voor dienstverlening (maaltijden, vrijetijd,…) ook terecht in het nabijgelegen woonzorgcentrum Eyckendael.

r

Al uw vragen over een verhuis naar een assistentiewoning zijn samengebracht op onze pagina: ‘vraag en antwoord

De seniorenresidentie Eykendaelhof ligt op de welzijnscampus van de gemeente Riemst en wel vlak bij het woonzorgcentrum Eyckendael. In de residentie is de huisartsenwachtpost gehuisvest maar ook de administratieve kantoren van het Wit Gele kruis.
De bewoners van deze autonome seniorenresidentie kunnen via een zorgabonnement diensten afnemen van het woonzorgcentrum Eyckendael. Zo kunnen zij deelnemen aan het vrijetijdsaanbod en kunnen ook elke dag het middagmaal komen genieten.
De verhuur van deze appartementen gebeurt door de eigenaars zelf, de woonzorggroep Begralim heeft hier geen rol.