Introductie nieuwe personeelsleden

WELKOM, van harte

Vandaag vervoegt u een team van ruim 380 personeelsleden die allen ten dienste staan van kwetsbare oudere personen. Wij verwachten van u een respectvolle omgang met onze bewoners en hun familie, een gerichtheid op de wensen en behoeften van onze residenten, collegialiteit met uw medewerkers en een uitgesproken verantwoordelijkheidsbesef voor de goede gang van zaken op de werkvloer.  Hieronder kan u alles terugvinden om uw inwerkperiode vlot te laten verlopen. 

Abrahams johan, algemeen directeur

ADMINISTRATIEF LUIK VAN UW TEWERKSTELLING

Op deze pagina kan u alle informatie terugvinden over uw loon, uw uurrooster, de wijze waarop u de loondienst kan contacteren, de aanmelding bij onze ziekteapp, waar u alle info kan terugvinden over personeelszaken op sharepoint, onze ICT applicaties.

INTRODUCTIE IN BEWONERS- BELOFTEN EN SPEERPUNTEN

Op deze pagina krijgt u meedere e-learnings aangeboden die u in de eerste 8 weken van uw tewerkstelling moet doorlopen. Op deze wijze introduceren wij u in de wijze waarop wij ‘ideaal’ naar de zorg voor onze bewoners kijken.

ONS RESPECT PERSONEELSCHARTER

Op deze pagina krijgt u toelichting bij de contouren van ons personeelsbeleid, zoals deze zijn neergelegd in het RESPECT personeelscharter. Elk van de letters van RESPECT staat voor een bepaald thema van het personeelsbeleid. U mag er ons op aanspreken !

REGISTEER U HIER !!

Een geautomatiseerde workflow zendt u dan in uw introductieperiode regelmatig info of een reminder via uw email.

7 + 14 =