Zorg in dialoog ...

Onze woonzorgcentra staan voor ‘Zorg in dialoog’ zoals omschreven in de bewonersbelofte: ‘‘Wij beloven u in alles te betrekken’ (samen beslissen, samen handelen). Deze beloften zijn concreet omschreven. Zo willen wij de nodige tijd nemen om de zorg samen te bespreken, zo wordt er geen behandelplan opgesteld zonder toestemming en wordt het zorgplan cyclisch besproken met betrokkene.  Deze ‘zorg in dialoog’ geldt natuurlijk in de eerste plaats voor de bewoner zelf. Het gaat immers om zijn leven. Nochtans is het voor vele van onze bewoners, zeker degenen met een dementiële achtergrond, niet vanzelfsprekend om voor hun autonomie op te komen. Op dat ogenblik treden de familieleden (kinderen) op als ambassadeur. Zij krijgen de nodige stem in het zorgbeleid.

In het kader van een ‘proeftuin’ (periode november 2021-februari 2022) zetten wij verder in op deze “zorg in dialoog”. Wij lanceren de mogelijkheid om een afspraak met het diensthoofd in te boeken. Op deze wijze kan er wat meer tijd uitgetrokken worden en kan u mogelijk op voorhand de punten aanreiken die u wil bespreken. Uit de proeftuin willen wij de nodige lering trekken om dan desgevallend duurzaam uit te rollen. Hieronder de drie diensthoofden waar u via de BOOKINGSMODULE een afspraak kan inboeken. Klik op hun foto en maak een afspraak in hun agenda. 

Elise Poismans, diensthoofd 1ste verdieping Eyckendael Riemst. Afpraak mogelijk op woensdag van 13 tot 14 uur. Raadpleeg de agenda. Wil u reeds aangeven waarover u wil spreken:   elise.poismans@begralim.be