De Bonnefant

Hasselt

Gloednieuwe assistentiewoningen, geopend in februari 2022. Midden in de stad en toch omgeven door groen. In de twee gemeenschappelijke binnentuinen kom je tot rust met een boek of kunnen de (achter)kleinkinderen veilig spelen.

In het hart van de Hasseltse binnenstad, vlak tegenover het Z-33 kunstencentrum, is een uniek bouwcomplex gerealiseerd. De landmark van het het iconische RTT gebouw en de daarbij gerealiseerde aanzienlijke woonuitbreiding vormen één uniek geheel met loft-appartementen, sky houses, studentenhuisvesting maar ook 36  assistentiewoningen. De assistentiewoningen zijn zeer comfortabel en ergonomisch ingericht en hebben een verschillende oppervlakte zodat u een ruime keuze heeft.  De uitstekende centrale locatie, het weldoordacht ontwerp van de flats, de gezellige inpandige terrassen, de ondergrondse parking, 2 aantrekkelijke binnentuinen en een mooie doorsteek naar de Demerstraat garanderen een hoogstand woongenot. Woonzorggroep Begralim is beheersinstantie.

Meer informatie?

Deze website bevat de meest uitgebreide informatie om een goede keuze te kunnen maken voor uw opvang of begeleiding. Heeft u nog een vraag, vul dan dit formulier in en een medewerker neemt spoedig contact met u op.