‘t Oud klooster ontmoetingscentrum

Home 9 Uncategorized 9 ‘t Oud klooster ontmoetingscentrum

Recent werd het ontmoetingscentrum ‘Oud Klooster’ in gebruik genomen. In dit gebouw aan de Corverstraat 7-9 te Tongeren verbleven voorheen de Tongerse zusters van de congregatie (die verhuisden naar Hasselt).

De gelijkvloerse oppervlakte (de vroegere living van de zusters) werd gezellig en huiselijk ingericht om te dienen als ontmoetingscentrum.  Meerdere keren per week komen hier kleine groepjes bewoners van het woonzorgcentrum op bezoek. Zij gaan samen naar de markt, koken aldaar hun middagmaal en genieten in de namiddag van een terrasje. Het ontmoetingscentrum staat ook open voor de bewoners van de nabijgelegen assistentiewoningen.

De polyvalente ruimte wordt echter ook breder ter beschikking gesteld. Socioculturele verenigingen, families van onze bewoners kunnen de ruimte aanwenden voor een activiteit (denk bijvoorbeeld aan een feestje met een maximum van 12-15 tal personen). Alle faciliteiten zijn aanwezig (geïntegreerde keuken, twee toiletten, kleine tuin). Bij interesse maken wij u graag de voorwaarden over (info@begralim.be)

Gerelateerde berichten:

1 Reactie

  1. Dolf Wieërs

    Voor de inrichting van het Oud Klooster in Tongeren, wat volgens de foto’s m.i. wat een kaal uitzicht heeft stel ik voor enkele kamerplanten te plaatsen hetgeen het wat gezelliger zal maken.
    Vriendelijke groeten
    Dolf Wieërs, arch. op actieve rust

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.