Uitbreiding WZC Eyckendael Riemst

Home 9 Beleidsnieuws 9 Uitbreiding WZC Eyckendael Riemst

Courtyard_logo

Draaischijf van ouderenzorg

In september 2009 werd Eyckendael Riemst geopend: een eerder klein woonzorgcentrum met 60 woongelegenheden en 3 bedden kortverblijf. In oktober  2017  verschijnen alweer bouwkranen voor de realisatie van een zeer gedifferentieerd aanbod:  a. 3 kleinschalige woningen waar telkenmale 7 bewoners met dementie verblijven; b. 14 klassieke rusthuisbedden; c. 9 serviceflats; d. Cado dagzorg.; en woonzorgkruispunt.  Eyckendael wordt hiermede een draaischijf van ouderenzorg waar zowel intramurale, semimurale als thuiszorgondersteuning wordt aangeboden. Dit laatste gebeurt in het woonzorgkruispunt waar de vzw een gericht aanbod zal uitwerken voor thuisverblijvende hoogbejaarden Riemstenaren.

Lees ook het Artikel

riemst-woonzorgkruispunt-standaard-19052014 (1)

 

 

Gerelateerde berichten:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This