Tweejaarlijkse kwaliteitsbevraging

Home 9 Beleidsnieuws 9 Tweejaarlijkse kwaliteitsbevraging

Wij hebben de goede gewoonte om elke twee jaar alle bewoners en familieleden te bevragen over onze zorg- en dienstverlening. Met deze enquête trachten wij inzicht te krijgen in deze aspecten die voor u van belang zijn, waar wij voldoen aan uw verwachtingen of waar wij juist tekort schieten.

De vragen zijn opgebouwd rond de zeven bewonersbeloften die in onze organisatie centraal staan. Het invullen van deze vragenlijst duurt goed 15 minuten. Bij voorkeur vult de bewoner de vragen in (eventueel ondersteund door een familielid). Wij stellen een schriftelijke bevraging ter beschikking op de kamer van de bewoner. U kan echter ook de elektronische versie gebruiken die u eenvoudig met uw GSM kan invullen. Dit laatste geniet onze voorkeur omdat de dataverwerking dan automatisch verloopt. Ga naar het formulier: https://forms.office.com/r/gvyDpS1gXM

Wenst u dat wij u contacteren omtrent deze kwaliteitsbevraging dan kan u uw contactgevens achterlaten. De vragenlijst wordt afgesloten op 15 juli 2022. Na verwerking zullen wij de resultaten aan u allen terugkoppelen.

Wist u dat u trouwens steeds met uw opmerkingen en vragen bij ons terecht kan. Op elke campus staat een “zuil” aan het onthaal waar u op een eenvoudige wijze een melding kan doen.

Dank voor uw medewerking.

Directie

Gerelateerde berichten:

1 Reactie

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.