Make a wish

Home 9 Hasselt 9 Make a wish
wens

Doe jij mee ?

Onze bewoners dromen ook nog !! Gelet op hun hoge leeftijd en hun fysieke en mentale kwetsbaarheid gaat het om kleine dingen… maar toch ook zo belangrijk. Met het proefproject ‘Make a wish’  zetten de pastorale medewerkers in op het vervullen van wensen. In 2016 experimenteren wij naar de haalbaarheid door elke maand per campus een bewoner te selecteren. Omwille van het (arbeids)intensieve karakter hopen wij alleszins een nieuwe groep van vrijwilligers te kunnen aanttrekken… Wij noemen ze droommakers !! 

Voel jij je -als familielid- aangesproken dan mag je reageren op dit bericht met uw naam en uw contactgegevens op te geven. vrijwilliger

Gerelateerde berichten:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.